Sverige & Snö i Mars!

Igår vaknade jag med ett rejält ryck.. Snö virvlade runt utanför fönstret. SNÖ! Det är slutet av mars och visst känns det bara helt fel. Men som svensk så känns det mest bara så och så vaknar man och fortsätter med sin dag. I London däremot är snö likamed KAOS, bilköer och inställda flyg. Och det var just det där sista som jag blev orolig över eftersom jag.. som sagt skulle flyga hem till Sverige.

Så det var bara att sluta snooza, slänga sig upp ur sängen, på med kläder, in med väskan i bilen och hoppas på det bästa. Bra nog var det lördagsmorgon och relativt tomt på vägarna. Det var flera bilar som hade problem med vägunderlaget, med det blev i alla fall inga större förseningar och jag hann hänga lite på flygplatsen. I säkerhetskontrollen stod personalen och hoppades på ett förvärrat väder så att de kunde sluta tidigare. Kroppen behövde kaffe och  efter ett tag påbörjades boardingen utan några problem. Allt gick förvånatsvärt smidigt ändå. Alla sitter ombord och väntar otåligt när det helt plötsligt visar sig att avisningsmaskinen är trasig. Med tanke på vädret så är det rätt högprioriterat och vi fick snällt sitta och vänta där tills den hade lagats.

Men som lite tröst blev jag hämtat på flygplatsen av hela familjen och en stor påse med svenskt godis. Lycka! Sen har jag mest fikat, ätit mat och umgåtts. Som vanligt alltså.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *